Filteren trainingen
  • Thema

  • Type

  • Doelgroep

  • Reset

9 trainingen gevonden

E-coaching: Gespreksvaardigheden

Na deze e-coaching heb je inzicht in de effectiviteit van je eigen communicatie en versterk je deze. Ook leer je je gesprekspartner inschatten. Hiervoor gebruiken we het DISC- model. Je leert omgaan met weerstand en spanning. Verder krijg je handvatten voor het voeren van gesprekken in uiteenlopende situaties en met diverse gesprekspartners. De e-coaching is […]

Bekijk de training

e-learning - presenteren met impact - hrd groep

Presenteren met impact

In de training presenteren met impact werk je aan je eigen presentatie en je presentatievaardigheden. Na deze training presenteren met impact kun je op een overtuigende en zelfverzekerde manier presenteren.

Bekijk de training

training conflictmanagement - hrd groep

E-coaching: Conflictmanagement

In de e-coaching conflictmanagement leer je hoe je conflicten kan zien aankomen en voorkomen. En als het conflict toch escaleert, leer je wat je kan doen om op verschillende manieren de gemoederen tot bedaren te brengen. Hierbij maken we de overstap van onderhandelen over standpunten naar zoeken naar win-win oplossingen op basis van belangen. Dit […]

Bekijk de training

Assessment ouderwets? Echt niet! | HRD Groep

E-coaching: Feedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen over ontwikkelpunten is essentieel in samenwerking. Maar ook complimenten geven aan collega’s draagt bij aan de samenwerking en de sfeer. De training is voor iedereen toegankelijk en er is geen specifiek aanvangsniveau nodig. We bieden dit onderwerp ook aan als training en e-learning.

Bekijk de training

Assessment ouderwets? Echt niet! | HRD Groep

Feedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen over ontwikkelpunten is essentieel in samenwerking. Maar ook complimenten geven aan collega’s draagt bij aan de samenwerking en de sfeer. De training is voor iedereen toegankelijk en er is geen specifiek aanvangsniveau nodig. We bieden deze training ook aan als e-coaching en e-learning. Alle trainingen van HRD Groep zijn ook in-company […]

Bekijk de training

Assessment ouderwets? Echt niet! | HRD Groep

E-learning: Feedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen over ontwikkelpunten is essentieel in samenwerking. Maar ook complimenten geven aan collega’s draagt bij aan de samenwerking en de sfeer. De e-learning is voor iedereen toegankelijk en er is geen specifiek aanvangsniveau nodig. We bieden dit onderwerp ook aan als training en e-coaching.

Bekijk de training

training gespreksvaardigheden - hrd groep

Gespreksvaardigheden

Na deze training heb je inzicht in de effectiviteit van je eigen communicatie en versterk je deze. Ook leer je je gesprekspartner inschatten. Hiervoor gebruiken we het DISC- model. Je leert omgaan met weerstand en spanning. Verder krijg je handvatten voor het voeren van gesprekken in uiteenlopende situaties en met diverse gesprekspartners. We bieden deze […]

Bekijk de training

training conflictmanagement - hrd groep

Conflictmanagement

In de training conflictmanagement leer je hoe je conflicten kan zien aankomen en voorkomen. En als het conflict toch escaleert, leer je wat je kan doen om op verschillende manieren de gemoederen tot bedaren te brengen.

Bekijk de training

e-learning - presenteren met impact - hrd groep

E-learning: Presenteren met impact

In de e-learning presenteren met impact leer je hoe je een krachtige en overtuigende presentatie geeft die aansluit bij de doelgroep. De e-learning is voor iedereen toegankelijk en er is geen specifiek aanvangsniveau nodig. We bieden dit onderwerp ook aan als training en e-coaching.

Bekijk de training

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.