Training

Om goed te functioneren op je werk houd je je vakkennis op peil en ontwikkel je competenties en vaardigheden voor je effectiviteit.

Training met open inschrijving

In onze trainingen met open inschrijving komen deelnemers van verschillende achtergronden, leeftijden, opleidingsniveau en functie samen voor dezelfde opleidingsbehoefte. Het voordeel hiervan is dat je een kijkje in de keuken krijgt bij andere organisaties en functies en daardoor van elkaar kan leren. Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke leerdoelen centraal staan en het gezamenlijke leerdoel daaraan ondersteunend is.

Bekijk alle trainingen

 • De trainingen gaan altijd door, ongeacht het aantal inschrijvingen;
 • Kruisbestuiving tussen deelnemers door verschillende achtergronden en leerdoelen;
 • We werken in kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is;
 • We borgen in de training dat het geleerde ook daadwerkelijk toegepast wordt in de praktijk.

“Ik vind het leuk om te zien hoe jij ook echt kleine details van onze verhalen onthoudt. Wij krijgen niet het gevoel je 34e groep van de week te zijn, maar vormen echt een leuke hechte groep waar het ook makkelijk wordt om je open te stellen. ”

Annemiek Lip - Consultant Compliance, Risk & Legal bij Talent & Pro

Incompany training

Graag kijken we samen met jou naar wat er nodig is voor de ontwikkeling van jouw medewerker(s), team of afdeling. Een incompany training of ontwikkeltraject is volledig maatwerk voor jouw vraag en organisatie. Het aantal deelnemers, de inhoud én de locatie van de training is flexibel.

Meer weten over de mogelijkheden of sparren over jouw vraag?

Stuur ons een bericht

 • Helemaal op maat gemaakt;
 • Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en);
 • Deelnemers leren elkaar beter kennen en werken aan hun eigen leerdoel vanuit een gezamenlijk (organisatie) belang. Dit versterkt de onderlinge samenwerking:
 • We borgen in de training dat het geleerde ook daadwerkelijk toegepast wordt in de praktijk.

Onze aanpak

Wij zoeken altijd naar een manier waarop mensen zich een gewenste ontwikkeling eigen willen en kunnen maken. Passend bij hun unieke talenten en drijfveren. Zodat zij gemotiveerd zijn en zich eigenaar voelen van de ontwikkeling. Samen vooraf haarscherp krijgen wat de daadwerkelijke leerbehoefte is, bepaalt onze aanpak.

Onze trainers helpen jou op een aansprekende, confronterende en coachende manier om de materie eigen te maken. Dit doen we vanuit ons model voor duurzame gedragsverandering. We kijken hierbij naar vijf factoren:

 1. Kennis en vaardigheden
 2. Attitude
 3. Motivatie
 4. Zelfeffectiviteit
 5. Omgeving

Transfer naar de werkvoer

In onze trainingsaanpak maken we je eigenaar van jouw eigen ontwikkeling. We helpen de vertaalslag maken van de theorie naar de praktijk. Dit doen we bijvoorbeeld door tijdens de training te oefenen met een acteur. We creëren een sfeer die veilig en uitdagend is. Hierdoor kan je meteen oefenen met nieuw gedrag en vaardigheden, eventuele belemmerende overtuigingen ervaren en deze vervangen door helpende gedachten. Helpende gedachten maken het aanleren van nieuwe vaardigheden makkelijker. Ook zorgen onze trainers ervoor dat iedere deelnemer praktische tools krijgt om te zorgen dat ze het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk gaan doen.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.