Over ons

Mensen met hun kennis en kunde zijn het grootste kapitaal van je organisatie.

We believe in Human Capital Growth

Als je medewerkers en teams ontwikkelt, investeer je direct in de groei van je organisatie. Mensen worden wendbaar, toekomstbestendig en kunnen met meer skills makkelijker inspelen op veranderingen. Bovendien leidt het ontwikkelen van medewerkers tot meer motivatie, geluk en loyaliteit. Wij maken talenten en ontwikkelpotentieel inzichtelijk en we ontwikkelen vaardigheden, werkgeluk & attitude bij mensen in organisaties.

“Wij geloven dat mensen dé sleutel zijn voor het succesvol ontwikkelen van organisaties.”

Lot van Brakel - Human Capital Expert & Directeur

Onze expertise

Gedegen en duurzame oplossingen

Inzicht in individueel- en groepsgedrag in de context van de organisatie en organisatiedoelen gecombineerd met kennis van leren is het theoretisch fundament onder onze solutions. De combinatie van onze wetenschappelijke achtergrond en ons dagelijks werk vormt de basis voor het leveren van onze toegevoegde waarde: gedegen en duurzame oplossingen voor de ontwikkeling van mensen in organisaties.

Leren & ontwikkelen in context

Leren en ontwikkelen vindt altijd plaats in een bepaalde omgeving. Deze omgeving is elke keer anders en blijft ook steeds in verandering. Dat vergt niet alleen kennis van mensen, teams en organisaties, maar ook van de context waarbinnen een individu, team of organisatie werkt. Wij hebben veel kennis en ervaring binnen uiteenlopende branches en sectoren. En dat vind je terug in onze programma’s. Vraag ons gerust naar onze ervaring binnen jouw branche.

Kwaliteit

Hoge kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Om onze kwaliteit te waarborgen werken we volgens gestelde richtlijnen van onafhankelijke instituten en laten we ons door hen certificeren.

Tevreden klanten

We zijn trots op onze Cedeo certificering. Dit houdt in dat onze klanten zeer tevreden zijn.

Richtlijnen

We werken volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Onze werkwijze

Analyse

Voor het slagen van een ontwikkeling is het belangrijk om te weten wat je doel en vertrekpunt zijn en met wie je dit wilt bereiken.

We starten een ontwikkeltraject altijd met een analyse van de vraag en situatie. Van daaruit komen we tot een actieplan met de solutions die daarbij horen.

Eigenaarschap

We leggen de verantwoordelijkheid van een ontwikkeling bij de mensen zelf. Zodat er eigenaarschap ontstaat, een intrinsieke motivatie om te leren en het functioneren te verbeteren. Passend bij ieders unieke talenten en drijfveren, zodat zij gemotiveerd zijn en duurzaam veranderen.

Duurzame gedragsverandering

Onderzoek laat zien dat het duurzaam veranderen van gedrag vaak meer vraagt dan het simpelweg aanleren van nieuwe kennis en vaardigheden.

Om te bereiken dat medewerkers veranderingen omarmen en er gestalte aan geven, nemen we de volgende vijf factoren mee in onze solutions:

solutions - werkwijze - duurzame gedragsverandering - hrd groep
Bekijk hier onze whitepaper over duurzame gedragsverandering.

Werken bij HRD Groep

Bekijk voor de laatste vacatures onze vacaturepagina.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.