Onze publicaties

Teams & Verandermanagement

Onze publicatie over teams aansturen:

  • Bouwen aan én op effectieve teams

Als manager leid je één of meerdere teams. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de individuele teamleden, maar ook voor het groepsgevoel en samenwerking. Hoe wordt jouw team een geoliede machine? Dit boekje neemt je mee in verschillende scenario’s. Het geeft inzichten en praktische handvatten. Als leidinggevende ben je al ‘baas’, met de tips uit dit boekje wordt je ‘baas boven baas’! Veel leesplezier.

Onze publicatie over verandermanagement:

  • Een meesterlijke metamorfose

Elke organisatie staat regelmatig voor keuzes om processen opnieuw in te richten en vorm te geven. Bij een verandering is het belangrijk dat de hele organisatie dit onderschrijft en steunt.  In dit boekje komen alle facetten van verandermanagement voorbij. Van de analyse en het plan van aanpak tot omgaan met weerstand en de evaluatie. En de vele valkuilen die je na het lezen vakkundig kan vermijden. Veel leesplezier!

Bestel gratis!Blog
Integriteitsdilemma? Zo ga je daarmee om

Integriteitsdilemma? Zo ga je daarmee om

22 mei 2023

In deze blog kijken we naar de rol van morele oriëntaties en karakter en laten we zien dat integriteit vrijwel nooit heel zwart-wit is.

Blog

Integriteit. Het begint allemaal bij bewustzijn

9 mei 2023

Door integriteit niet te zien als karaktereigenschap, maar als een competentie, kun je de integriteit van je medewerkers bevorderen

Blog
Hoe zet je je medewerkers in hun kracht?

Hoe zet je je medewerkers in hun kracht?

12 april 2023

Door je te richten op het ontwikkelpotentieel van je medewerkers, kun je ze in hun kracht zetten. Waar kun je op letten?

Blog
In zeven stappen naar morele oordeelsvorming

In zeven stappen naar morele oordeelsvorming

29 maart 2023

Hoe leg je uit hoe je tot een bepaalde keuze bent gekomen? In deze blog neemt Jos je mee langs het zevenstappenmodel.

Blog
‘Bij HRD Groep word je echt gezien, dat voel je aan alles’

‘Bij HRD Groep word je echt gezien, dat voel je aan alles’

15 maart 2023

In deze blog vertelt Maartje waarom ze bij HRD Groep zo goed op haar plek zit en wat werken bij HRD Groep zo bijzonder maakt.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.