Klantervaringen

Wat zeggen anderen over ons?

Klantervaring
‘HRD Groep staat voor kwaliteit, kennis en flexibiliteit'

‘HRD Groep levert kwaliteit, heeft kennis van zaken en is flexibel’

31 januari 2024

Lees hoe HRD Groep bijdraagt aan Natuur & Milieu’s missie voor een groener Nederland.

Wat anderen zeggen over HRD

 1. Jan Esselink: “De opleiding heeft gebracht wat ik voor ogen had. De omgeving die gecreëerd werd was vertrouwd. De accommodatie was goed en er was genoeg ruimte voor iedereen om in te zoomen op de individuele behoeftes.”

 2. Erik Juliaan van der Gaag: “Wat er voor mij uitsprong was de aandacht voor de deelnemers. Deze was oprecht, er werd goed ingezoomd op kwesties van individuen en vervolgens kon de gehele groep hiervan leren. Alle andere zaken waren ook op een goed niveau.”

 3. Glen Thehu: “Inhoud training was goed en voldeed aan verwachtingen. Trainer zorgde voor een open en vertrouwde sfeer/leeromgeving. Opdrachten om de theorie in de praktijk toe te passen droegen bij aan het realiseren van het leerdoel/ontwikkelpunt.”

 4. Cary Driessen: “De begeleiding door Lot was prima. De aangeboden theorie en de sheets was makkelijk en plezierig. De theorie was goed, niveau was goed, meer theorie en verdieping had gemogen. Het oefenen met beide acteurs is top! Ik heb mooie inzichten gekregen, nieuwe en andere zijn bevestigd, waarvoor dank”

 5. Desy Mercks: “Heldere training die heel veel handvatten geboden heeft mbt effectief en efficiënt coachen en begeleiden. Ik heb niet alleen inzichten gekregen in de vormen van coachen en begeleiden, maar vooral ook in mijn eigen aandeel daarin. Het helpt mij om hierin effectiever en efficiënter te zijn. ”

 6. Vorstenbosch: “Ik vond het jammer dat de training online was via zoom. Volgens mij had deze prima fysiek plaats kunnen vinden. Begin was hierdoor erg rommelig aangezien er een paar deelnemers niet in de training kwamen. Fysiek een rollenspel doen voelt toch beter dan via zoom. Voorbereidende opdracht vond ik wel g...”

 7. Ruud Ortmans: “Een zeer interessante training die je bewust maakt van jouw valkuilen waardoor je onnodig tijd verliest. Ik heb er veel baat bij mede dankzij de goede uitleg van de trainster.”

 8. Rose Slag: “Fijne en praktische training. De theorie werd goed uitgelegd en de oefeningen gaven me inzicht in mijn gedrag en werkwijze. Ik pas meteen veel uit de training toe in mijn werk.”

 9. JM Geerlings: “Een reader of naslagwerk met tips en trucs was wel handig geweest. Want ik merk dat bepaalde zaken toch weer op de achtergrond raken en je in het oude patroon vervalt.”

 10. Colette Kooijmans: “Het was een goede training. Mooie mix van theorie en praktijk. Het niveau was goed. De voorbereidende opdrachten waren goed qua hoeveelheid en diepgang. En de trainer ging daar op een hele prettige manier verder op in. Het oefenen met de trainer maakte dat het nog net wat meer bezonk.”

 11. Maessen: “Ik heb hier heel veel van geleerd en pas alle tips toe in de praktijk. Emma maar ook Dominique zijn heel professioneel, doch gezellige coaches, ze luisteren goed en gaven mij de feedback die ik nodig heb.”

 12. Matthijs Kassies: “Het was een leerzame training en ik heb veel geleerd over hoe ik goed kan coachen en nieuwe mensen kan begeleiden. Met alle aantekeningen die ik gemaakt heb kan ik nu alle geleerde informatie in de praktijk toepassen.”

 13. Jeroen Woudstra: “Ik heb deze dag als waardevol beschouwd. Doordat de groep in dit geval slechts uit mijzelf en een aantal collega’s bestond, konden we ons goed verplaatsen in elkaars situaties wanneer dit ging om het voeren van gesprekken binnen onze organisatie, waarbij er feedback moet worden gegeven. Het belang...”

 14. Anoniem: “Goede training om je bewust te worden welke impact woorden kunnen hebben. De toon maakt de muziek. Goede technieken geleerd om je gesprekken of het nu coachen of begeleiden is of personeelsgesprekken vorm te geven. Mede door de feedback uit de groep waren de dagen goed gevuld en moest er goed gelet ...”

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.