Onderzoek

Meten wat er kan worden verbeterd binnen jouw organisatie

Om de organisatiecultuur te kunnen verbeteren, is het eerst nodig om een duidelijk beeld te schetsen van de huidige situatie binnen de organisatie. Bij HRD Groep bieden we meerdere soorten onderzoeken aan die jouw organisatie de aanknopingspunten en adviezen geven om effectief door te ontwikkelen.

Naast het MTO en het cultuuronderzoek bieden we ook psychologische veiligheidsonderzoeken aan. De pagina van dit onderzoek verschijnt binnenkort op onze website. Mocht je er in de tussentijd al vragen over hebben, neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier, of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Stuur ons een bericht

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Een Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) geeft een betrouwbaar inzicht in hoe het gaat met je medewerkers, uitgedrukt in werkgeluk. De resultaten geven richting aan HR beleid dat zich richt op het binden en ontwikkelen van mensen.

 

Cultuuronderzoek

Een cultuuronderzoek levert inzicht op in de huidige cultuur van je organisatie. Met de onderzoeksresultaten zie je in één oogopslag waar eventuele verbeterpunten liggen.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.