Vacature senior assessmentpsycholoog Freelance

Vacature /

Ben jij een ervaren assessmentpsycholoog met oog en liefde voor het talent van mensen? Iemand die niet gaat voor standaard procedures maar er plezier uit haalt om de diepere laag bij mensen te zoeken, daar waar de antwoorden liggen voor verdere ontwikkeling? Wil je graag met ons samenwerken aan duurzame groei van mensen in organisaties? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

HRD Groep is een organisatie-ontwikkelbureau op het gebied van mensen. Wij helpen organisaties om hun bedrijfsdoelstellingen te halen door de kwaliteit, betrokkenheid, productiviteit en het werkplezier van mensen in te ontwikkelen. Wij helpen hierbij door middel van assessments, coaching, training, verandertrajecten en HR-advies. HRD Groep bestaat uit een hecht team van professionals uit verschillende disciplines, waaronder psychologen en onderwijskundigen.

Wat ga je doen?

Je neemt geheel zelfstandig assessments af. Dit doe je voor onze opdrachtgevers in diverse sectoren zoals de bouw, retail, finance, commercieel, onderwijs, medisch, overheid, gemeenten en NGO organisaties. Daarnaast schrijf je assessment rapporten waarin je een vertaling maakt van analyse naar een persoonlijk ontwikkeladvies. Ook zorg je voor de terugkoppeling met de kandidaat en werk je toe naar herkenbaarheid en eigenaarschap. De assessments vinden plaats op ons kantoor in Amersfoort.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde WO studie in de klinische of organisatie psychologie
  • Je bent een zelfstandige en klantgerichte ondernemer
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als assessment psycholoog
  • Je weet wetenschap en een systemisch perspectief met elkaar te verbinden
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als coach en/of trainer
  • Je beheerst de Nederlandse taal mondeling en schriftelijk goed

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een informele en flexibele werkomgeving waarin plezier, professionaliteit en gedrevenheid samengaan.
  • Een vaste vergoeding per assessment (inclusief rapport en nabespreking) en reiskostenvergoeding.
  • HRD Caf├ę: Momenten om kennis te delen met ons en andere associates (waaronder intervisie).

Ben je enthousiast?

Word je enthousiast van deze vacature? Of wil je meer weten? Stuur dan je CV of je website naar Lot van Brakel via lot@hrdgroep.nl.

Solliciteer!

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.