Meewerkstage online leren

Vacature /
commercieel talent - hrd groep

Durf jij jezelf uit te dagen en ben je op zoek naar een praktische stage waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

De invulling van jouw stage is afhankelijk van jouw eigen interesses en vaardigheden. Dus, wie ben jij en wat wil je ontwikkelen?

Wie zijn wij?

HRD Groep is een organisatie-ontwikkelbureau op het gebied van mensen. Wij helpen organisaties om hun bedrijfsdoelstellingen te halen door de kwaliteit, betrokkenheid, productiviteit en het werkplezier van mensen in te ontwikkelen. Wij helpen hierbij door middel van assessments, coaching, training, verandertrajecten en HR-advies. HRD Groep bestaat uit een hecht team van professionals uit verschillende disciplines, waaronder psychologen en onderwijskundigen.

Wat ga je doen?

Een stage bij HRD Groep is variërend en afhankelijk van jouw eigen interesses. Voor deze specifieke stage ligt de nadruk op het ondersteunen bij onze online modules en e-learnings. Tijdens je stage verbeter je huidig online materiaal en maak je ook nieuwe modules. Hierbij help je mee aan de didactische onderbouwing van onze trainingen. Daarnaast bouw je ook mee aan ons eigen online platform. Tijdens je stage is er genoeg ruimte voor een eventuele eigen stageopdracht. Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en de stage zo in te richten dat je kan leren wat je wilt leren. De startdatum en duur van de stage bepalen we ook samen in overleg.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Werken in een informele en flexibele werkomgeving waarin plezier, professionaliteit en gedrevenheid samengaan;
 • Begeleiding door een psycholoog die zeer betrokken is bij het traject waaraan jij gaat meewerken;
 • Bereiken van je persoonlijke leerdoelen in je ontwikkeling tot professional;
 • Een stagevergoeding van €400,- per maand (o.b.v. 40 uur);
 • Mogelijkheid om thuis te werken.

Wat verwachten we van jou?

 • Studie: bij voorkeur Learning & Development of Onderwijskunde (HBO/WO)
 • Een professionele, transparante en leergierige houding. Je zet je vol in, maar maakt het ook bespreekbaar als je tegen je grenzen aanloopt;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel om als visitekaartje van HRD Groep de klant zo goed mogelijk te bedienen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Dat je oplettend en nauwkeurig bent en zo de kwaliteit van jouw werk bewaakt;
 • Dat je er samen met ons een leuke tijd van komt maken!

Solliciteren?

Word je enthousiast van deze vacature of wil je meer weten over hoe een stage bij HRD Groep eruit ziet? Stuur dan je CV en motivatie naar Lot van Brakel

Solliciteer!

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.