Meewerkstage assessments

Vacature /
assertiviteit bootcamp - hrd groep

Durf jij jezelf uit te dagen en ben je op zoek naar een praktische stage waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

De invulling van jouw stage is grotendeels afhankelijk van jouw eigen interesses en vaardigheden. Dus, wie ben jij en wat wil je ontwikkelen?

Wie zijn wij?

HRD Groep is een organisatie-ontwikkelbureau op het gebied van mensen. Wij helpen organisaties om hun bedrijfsdoelstellingen te halen door de kwaliteit, betrokkenheid, productiviteit en het werkplezier van mensen te ontwikkelen. Wij doen dit door middel van assessments, coaching, training, verandertrajecten en HR-advies. HRD Groep bestaat uit een hecht team van professionals uit verschillende disciplines, waaronder psychologen en onderwijskundigen.

Wat ga je doen?

Een stage bij HRD Groep is variërend. Zo ben je de ene dag bezig met het beoordelen van online assessments, de volgende dag met het bouwen van jouw eigen e-learning of het meedoen met een training. De nadruk bij deze stage ligt bij het beoordelen van online assessments. Ben je geïnteresseerd om trainer en/of assessmentpsycholoog te worden? Dan kun je meelopen met één van onze trainers of assessmentpsychologen. Ook is er ruimte voor een afstudeeropdracht binnen ons bedrijf. Graag gaan we hierover met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. De startdatum en duur van de stage bepalen we ook samen in overleg.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Werken in een informele en flexibele werkomgeving waarin plezier, professionaliteit en gedrevenheid samengaan;
  • Begeleiding door een arbeids- en organisatiepsycholoog die zeer betrokken is bij het traject waaraan jij gaat meewerken;
  • Bereiken van je persoonlijke leerdoelen in je ontwikkeling tot professional;
  • Een stagevergoeding van €400,- per maand (o.b.v. 40 uur);
  • Mogelijkheid om thuis te werken.

Wat verwachten we van jou?

  • Studie: (toegepaste) psychologie (HBO/WO), en een professionele, transparante en leergierige houding;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel om als visitekaartje van HRD Groep de klant zo goed mogelijk te bedienen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, oplettendheid en nauwkeurigheid waardoor jij de kwaliteit van je werk bewaakt;
  • Dat je er samen met ons een leuke tijd van komt maken!

Ben je enthousiast?

Word je enthousiast van deze vacature of wil je meer weten over hoe een stage bij HRD Groep eruit ziet? Stuur dan je CV en motivatie, of je vraag naar Inge Pellis via inge@hrdgroep.nl.

Solliciteer!

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.