Vacature medewerker Learning & Development

Vacature /

Durf jij jezelf uit te dagen en ben je op zoek naar een werkplek waarin je naast onze organisatie en onze klanten ook jezelf ontwikkelt? Wil je bij een organisatie werken waar mensen centraal staan? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Dus, wie ben jij en waar wil je in groeien?

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie-ontwikkelbureau op het gebied van mensen. Wij helpen organisaties om hun bedrijfsdoelstellingen te halen door de kwaliteit, betrokkenheid, productiviteit en het werkplezier van mensen te ontwikkelen. Wij helpen hierbij door middel van assessments, coaching, training, verandertrajecten en HR-advies.

HRD Groep bestaat uit een hecht team van professionals uit verschillende disciplines, waaronder psychologen en onderwijskundigen.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een creatieve, gedreven, technisch onderwijskundige die met ons mee wil bouwen aan revolutionaire leerinterventies en leermiddelen.

Wat ga je doen?

Werken bij HRD Groep is gevarieerd en binnen jouw functie zijn jouw eigen interesses medebepalend. Voor deze specifieke functie ligt de nadruk op het ontwikkelen van onze (online) opleidingen in de breedst mogelijke zin. Je kunt hierbij denken aan een 10-tal verschillende in-class trainingen en opleidingen op het gebied van talentontwikkeling of online leermodules en -trainingen. Hierbij verbeter je huidig materiaal, maar maak je ook nieuwe trainingen en opleidingen voor onze klanten.

Naast deze werkzaamheden, is er ook nog ruimte om de functie in te vullen naar jouw eigen wensen in interesses en nieuwe ideeën en projecten aan te dragen ter verbetering van onze organisatie.

Wij streven ernaar altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat onze trainingen daarin meegaan en up-to-date blijven. In deze functie is er dus ook veel ruimte om onderzoek te doen en te blijven leren en ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een bruto salaris tussen €2750 en €3500, op basis van 40 uur, passend bij jouw kennis en werkervaring;
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen;
 • Uiteraard een laptop en telefoon om je werk goed te kunnen doen;
 • Een gezellig kantoor met elke dag een verzorgde lunch;
 • Een informele en flexibele werkomgeving waarin plezier, professionaliteit en gedrevenheid samengaan;
 • De vrijheid om je eigen uren te bepalen;
 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Leuke teamuitjes zoals het jaarlijkse weekend weg, gezamenlijke sportactiviteiten en borrels.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Onderwijskunde (HBO/WO)
 • Je hebt 1-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt een professionele, transparante en leergierige houding. Je zet je vol in, maar maakt het ook bespreekbaar als je tegen je grenzen aanloopt;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel om als visitekaartje van HRD Groep de klant zo goed mogelijk te bedienen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en liefst ook Engelse taal;
 • Je bent oplettend, nauwkeurig en bewaakt de kwaliteit van jouw werk;
 • Je bent op samenwerking gericht en denkt op allerlei gebieden mee met je collega’s.

Ben je enthousiast?

Word je enthousiast van deze vacature? Stuur dan je sollicitatie naar Emma Janssen via emma@hrdgroep.nl. Ook als je eerst meer wil weten over hoe werken bij HRD Groep eruit ziet of vragen hebt naar aanleiding van de vacature, neem dan contact op met Emma.

Solliciteer!

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.