Trainingen

Filteren trainingen
  • Thema

  • Doelgroep

  • Type

  • Reset

12 trainingen gevonden

Communiceren met impact

In deze training vergroot je je inzicht in jouw eigen communicatiestijl, de sterktes en de valkuilen ervan en leer je bewust verschillende communicatiestrategieën in te zetten om je doel te bereiken. De training is voor iedereen toegankelijk en er is geen specifiek aanvangsniveau nodig.

Bekijk de training

Stijlflexibel beïnvloeden

In deze training leer je je bewust te worden van je eigen stijl van beïnvloeden en je stijlenrepertoire uit te breiden, zodat je meer voor elkaar krijgt bij anderen. De training is voor iedereen toegankelijk en er is geen specifiek aanvangsniveau nodig.

Bekijk de training

Coachend leidinggeven

Op basis van inzicht in je rol als leidinggevende en uitbreiding van je coachingsvaardigheden leer je hoe je een constructieve en veilige leeromgeving creëert voor je medewerkers én hen tegelijkertijd scherp houdt op de doelen. De training is bedoeld voor alle leidinggevenden die zich willen ontwikkelen in hun coachende rol.

Bekijk de training

Assessment ouderwets? Echt niet! | HRD Groep

E-coaching: Feedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen over ontwikkelpunten is essentieel in samenwerking. Maar ook complimenten geven aan collega’s draagt bij aan de samenwerking en de sfeer. De training is voor iedereen toegankelijk en er is geen specifiek aanvangsniveau nodig.

Bekijk de training

Assessment ouderwets? Echt niet! | HRD Groep

E-learning: Feedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen over ontwikkelpunten is essentieel in samenwerking. Maar ook het geven van complimenten aan collega’s draagt bij aan de samenwerking en de sfeer. De training is voor iedereen toegankelijk en er is geen specifiek aanvangsniveau nodig.

Bekijk de training

Succesvol onderhandelen

In de training onderhandelen leer je hoe je gesprekken waarin belangen verschillen in goede banen kunt leiden. Je leert welke verschillende fases er in een onderhandelingsproces zitten en hoe je je kunt richten op de belangen van je gesprekspartner in plaats van op de standpunten. Daarnaast leer je hoe je verschillende stijlen in een onderhandeling […]

Bekijk de training

training functioneren en beoordelen - hrd groep

Feedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen over ontwikkelpunten is essentieel in samenwerking. Maar ook complimenten geven aan collega’s draagt bij aan de samenwerking en de sfeer. De training is voor iedereen toegankelijk en er is geen specifiek aanvangsniveau nodig.

Bekijk de training

Begeleidingsvaardigheden

Deze training is bedoeld voor mensen die naast hun werkzaamheden met enige regelmaat collega’s begeleiden. Bijvoorbeeld als buddy, om iemand in te werken of om iemand wegwijs te maken. In deze training leer je structuur aan te brengen in deze taak en de verschillende gesprekken effectief te voeren, zodat degene die je begeleidt zelfstandig zijn […]

Bekijk de training

Effectief communiceren en beïnvloeden (incl. DISC)

In deze training breng je een verdieping aan in de effectiviteit van je eigen communicatie. Je zet een volgende stap op het gebied van communicatie. Door middel van een DISC vragenlijst krijg je zicht in je voorkeuren, hoe je je omgeving ervaart en hoe je je gedraagt op je werk. Je leert omgaan met feedback […]

Bekijk de training

e-learning - presenteren met impact - hrd groep

E-learning presenteren met impact

In de e-learning presenteren met impact leer je hoe je een krachtige en overtuigende presentatie geeft die aansluit bij de doelgroep. De training is voor iedereen toegankelijk en er is geen specifiek aanvangsniveau nodig.

Bekijk de training

training conflictmanagement - hrd groep

Conflictmanagement

In de training conflictmanagement leer je hoe je conflicten kan zien aankomen en voorkomen. En als het conflict toch escaleert, leer je wat je kan doen om op verschillende manieren de gemoederen tot bedaren te brengen.

Bekijk de training

training presenteren met impact - hrd groep

Presenteren met impact

In de training presenteren met impact werk je aan je eigen presentatie en je presentatievaardigheden. Na deze training presenteren met impact kun je op een overtuigende en zelfverzekerde manier presenteren.

Bekijk de training

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.