Wij zijn trots, want onze klanten zijn zeer tevreden!

Blog /
3 januari 2018
news - trots klanttevredenheid - cedeo - hrd groep

Tevreden klanten

Iedere twee jaar kijkt onafhankelijk onderzoeksinstituut Cedeo naar de klanttevredenheid bij HRD Groep. De uitslag is binnen en onze klanten zijn zeer tevreden!

“Zij bieden geen standaard oplossingen, maar passen het programma en de werkvormen écht op maat aan, aan de organisatie. Daarbij spelen zij in op de ontwikkelingen binnen de organisatie. Ook de ervaringen uit eerdere trainingen worden goed verwerkt.” Aldus een referent uit het onderzoek.

Maatwerk & Kwaliteit

Iedere organisatie is anders en ieder mens is anders. Wij geloven dat het Human Capital in een organisatie het verschil maakt. We helpen bij het verbinden van medewerkers met de organisatiedoelen en vergroten daarmee de medewerkersbetrokkenheid, het werkplezier, de kwaliteit en de productiviteit. Om de kwaliteit van ons werk hoog te houden, werken we met een opgeleid en ervaren team vanuit verschillende disciplines en volgens gestelde richtlijnen van onafhankelijke instituten.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.