We gaan voor 100% online ontwikkeltrajecten

Blog /
25 maart 2020
online ontwikkeltraject - hrd groep

100% online

Net als bij iedereen, zijn ook bij ons de fysieke trainingen, coaching, assessments en adviestrajecten nu niet mogelijk. Maar dat betekent niet dat we stilstaan. Daarom zijn we voor 100% online beschikbaar.

Hoe doen we dat?

Cynthia van der Ent vertelt over onze assessments: “We hebben momenteel onze handen vol aan het online uitvoeren van complete assessmentcenters. Via een live stream ontmoeten kandidaat, acteurs en de assessmentpsycholoog elkaar voor de rollenspelen.
If anything, dan hebben we nu meer zicht op de micro-expressies van kandidaten dan wanneer we in een assessmentruimte op vijf meter van hen af zitten.

Het was voor iedereen afwachten om te zien of deze nieuwe vorm van assessments aan onze hoge kwaliteitsstandaard voldoet. Maar het verloopt allemaal moeiteloos en kandidaten en opdrachtgevers herkennen zich goed in onze profielschetsen en ervaren onze adviezen als waardevol.”

Selectie en ontwikkeling

Onze assessments worden ingezet voor selectievraagstukken en ontwikkeling. Veel van onze opdrachtgevende organisaties kiezen er nu voor om thuiszittende medewerkers online te ontwikkelen. Soms wordt dit voorafgegaan aan een ontwikkelassessment, dat richting kan geven aan een persoonlijk ontwikkeltraject. Zo’n traject kan uit één of meerdere trainingen of bijvoorbeeld coaching bestaan.

Meer weten over ons online aanbod? Neem contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.