Proef met onze coaches verlengd

2 januari 2019
nieuws - proef met sollicitatiecoach verlengt - hrd groep

Trots

We zijn blij en trots! Een tevreden klant en écht bijdragen aan de samenleving.

Onderstaande tekst komt uit het gemeente nieuws van Veenendaal, 5 december 2018

“Iemand die tien jaar lang een uitkering had, heeft met behulp van de coach nu een betaalde baan gevonden.”

 

Het wekelijkse gratis sollicitatiespreekuur dat we sinds september als proef door de gemeente Veenendaal opzette wordt tot 1 juli 2019 verlengd. Wekelijks maken er mensen gebruik van die van baan veranderen of zijn herintreder op de arbeidsmarkt. En het eerste
succes is er ook. Iemand die tien jaar lang een uitkering had heeft met behulp van de coach nu een betaalde baan gevonden. Ondanks de aantrekkende economie met daardoor meer banen kreeg de gemeente signalen vanuit de samenleving dat er mensen zijn die solliciteren moeilijk vinden. Denk aan jongeren die net van school komen of mensen die jaren geleden zijn gestopt met werken en weer aan het werk willen. Via het internet zijn veel tips en voorbeelden te vinden. Maar juist door persoonlijke aandacht en begeleiding kan net het verschil worden gemaakt. Daarom is voor deze aanpak gekozen en het blijkt te werken. 

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.