Nieuwe collega Lise van Well

Blog /
5 juni 2019
lise van well-hrdgroep

Lise stelt zich voor

Wij zijn super blij met onze nieuwe collega Lise van Well, welkom!

“Ik ben net afgestuurd als Opleidingskundige en sinds begin mei aan de slag bij HRD groep. Ik hou me binnen de organisatie bezig met het online leren en trainingen met als hoofddoel het combineren van beide leervormen tot de perfecte blend. Leren kan overal, op elk moment. Online leren kan dit faciliteren. Maar deze vorm van leren moet zich dan wel onderscheiden van klassieke vormen. Ik hoop het online leren bij HRD groep didactisch te onderleggen zodat de cursist met plezier een module kan doorlopen en dat de opgedane kennis ook goed beklijfd.

Mijn visie is dat het ontwikkelen van jezelf, persoonlijk en professioneel elke dag gebeurt. Bewust en onbewust. Ook ik zelf wil blijven ontwikkelen, juist nu net na mijn studie. Met deze functie bij HRD Groep als start van mijn loopbaan heeft deze ontwikkeling in ieder geval een vliegende start gemaakt.”

Je kunt Lise bereiken via lise@hrdgroep.nl

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.