Nieuw talent

Dominique en Tirsa

6 april 2020
dominique jacobs - tirsa dekker - hrd groep

Dominique Jacobs

In mijn vorige baan bij Triodos Bank deed ik vanuit verschillende rollen een schat aan ervaring op. Maar toen ik met het opleiden van nieuwe collega’s begon, kwam er een onontdekt talent in mij naar boven.

Ik ben nieuwsgierig naar de mensen om mij heen en krijg energie van talent zien in anderen en dat benutten.

Als verbinder bereik ik mensen. Met humor, een gezond verstand en de juiste balans tussen uitdagen en enthousiasmeren, sla ik bruggen tussen mensen en help ik hen om doelen te halen. Helemaal leuk wanneer dat in het Engels mag! Omdat ik ben getrouwd met een echte Nieuw Zeelander en een deel van mijn familie in Engeland woont, spreek en schrijf ik uitstekend Engels. Dat zet ik uiteraard graag in.

Ik kijk er naar uit om onze klanten beter te leren kennen en bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Tot snel!

Tirsa Dekker

Na een aantal leerzame en gezellige jaren in de uitzendbranche, werd het voor mij tijd nieuwe stappen te zetten om me verder te ontwikkelen op het gebied van arbeidspsychologie. Dit is waar mijn hart ligt en waar ik een waardevolle bijdrage kan leveren.

Talenten van mensen in kaart brengen, ze helpen bepalen bij wie ze zijn en ze richting geven en tools aanreiken om zich verder te ontwikkelen.

Ik geloof in de kracht van het centraal stellen van de kernkwaliteiten van je medewerkers en dat dit de weg is naar persoonlijke én organisatiegroei.

Ik werk op dit moment vanuit ons huis in Harderwijk, waar ik samenwoon met mijn man (muzikant) en onze twee kinderen van 4 en 1,5 jaar. Zoals heel Nederland werken en spelen we nu vanwege het Coronavirus enkel in en om huis. Een bijzondere tijd om in te stappen. Behalve dat het zo z’n uitdagingen kent, voor mij ook een weg om HRD Groep te leren kennen op het gebied van creativiteit en ondernemerschap. Erg mooi om te merken hoe we hier met elkaar mee omgaan en dat we kiezen om onze opdrachtgevers voor 100% online te bedienen!

Ik kijk uit naar de komende tijd en heb veel zin om mijzelf helemaal te geven in deze functie.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.