Burgemeesterassessment

Steeds vaker wordt bij de selectie van een burgemeester een assessment ingezet. Ofwel om erop te kunnen vertrouwen dat men de juiste beslissing neemt bij een dergelijke strategische benoeming, ofwel om inzicht te krijgen in het groeipotentieel en de ontwikkelkansen voor de te benoemen kandidaat. Op basis van een solide assessmentadvies kunnen al meteen bij aanstelling afspraken worden gemaakt die later nuttig zijn tijdens de evaluatie van het functioneren van de burgemeester. Ook de burgemeester zelf kan die afspraken gebruiken om gedurende zijn of haar ambtsperiode de eigen ontwikkeling te monitoren.

Het aanbieden van een ontwikkelgericht burgemeesterassessment resulteert in een onderbouwd inzicht in de kwaliteiten, de aandachtspunten en het ontwikkelpotentieel van de kandidaat, al dan niet gecombineerd met een geschiktheidsadvies.

Meer weten over ons Burgemeesterassessment?

Neem contact op

versterk je veerkracht - hrd groep

 

Wij bieden verschillende soorten assessments, waarbij elk assessment maatwerk is.

Overzicht assessmentprogramma’s

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.