Startende or – Van sterke start tot strategische invloed

Publicatie /
27 maart 2019
publicatie - startende ondernemingsraad - hrd groep

Startende or

Een ondernemingsraad die goed wil functioneren, moet daarin investeren. Dat geldt niet alleen voor de allereerste or van een organisatie die alles zelf moet ontdekken. Dat gaat ook op ook voor een nieuw gekozen or die een zittende or opvolgt. Niet alleen moet de or kritisch naar zichzelf kijken en zijn sterke en zwakke punten in kaart brengen. Ook de invulling van de relatie met de bestuurder en die met de achterban vraagt aandacht. Tot slot zijn de inrichting van processen zoals een instemmings- of adviestraject belangrijk.

René van Oorschot is specialist op het gebied van de ondernemingsraad en schreef een boek voor de startende or.

Startschot

Een ondernemingsraad is een sterke vertegenwoordiger van zijn achterban en een strategische overlegpartner van het bestuur. Maar hoe kom je daar? Het boek ‘Van sterke start tot strategische invloed’ geeft je in overzichtelijke stappen praktische handvatten om als nieuwe or goed uit de startblokken te komen én invloed uit te oefenen op strategisch niveau.

Lees meer

Vragen

Heb je vragen over een startende or? Aarzel niet en neem contact op met René via rene@hrdgroep.nl of 06 218 750 07

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.