Eigen leerportaal

Als lerende organisatie biedt je je medewerkers een bedrijfseigen leeromgeving

Waarom je eigen leerportaal?

Als je je organisatie toekomstbestendig wilt houden dan is het belangrijk om continu (nieuwe) kennis en vaardigheden aan te bieden en te delen. Zodat je medewerkers zich ten alle tijden kunnen blijven ontwikkelen en daarmee wendbaar kunnen reageren op wat de veranderende omgeving vraagt. En als je leren leuk en toegankelijk maakt, ben je ook nog eens een interessante werkgever die mensen structureel bindt en ontwikkelt.

 

Onze technologie in jullie huisstijl

Als jouw organisatie ervoor kiest te investeren in een eigen online leeromgeving, kun je gebruik maken van ons HRD Leerportaal. Je kunt hier je eigen cursussen en academies in plaatsen, of je eigen leeromgeving gedeeltelijk of volledig door ons in laten richten. Het leerportaal is alleen toegankelijk voor jullie medewerkers en voldoet aan strenge veiligheidseisen. Uiteraard is de opmaak in jullie eigen huisstijl en logo, zodat jullie medewerkers zich er vertrouwd voelen.

 

Wij weten als geen ander hoe je je opleidingshuis op een structurele, didactisch verantwoorde én persoonlijke manier kunt vormgeven, zodanig dat jullie medewerkers gemakkelijk de regie houden over hun eigen ontwikkeling.

Uitgelicht: De Gemeente Bibliotheek

Speciaal voor gemeentes hebben wij meer dan 20 online trainingen verzameld in onze leeromgeving De Gemeente Bibliotheek. Alle trainingen zijn samen met experts uit de lokale overheid ontwikkeld, en sluiten precies aan op de huidige behoeften en uitdagingen van gemeenten. Wil je meer weten? Vraag onze brochure aan.

Download de brochure

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.