Waarom je eigen leerportaal?

Als je je organisatie toekomstbestendig wilt houden dan is het belangrijk om continu (nieuwe) kennis en vaardigheden aan te bieden en te delen. Zodat je medewerkers zich ten alle tijden kunnen blijven ontwikkelen en daarmee wendbaar kunnen reageren op wat de veranderende omgeving vraagt. En als je leren leuk en toegankelijk maakt, ben je ook nog eens een interessante werkgever die mensen structureel bindt en ontwikkelt.

Onze technologie in jullie huisstijl

Als jouw organisatie ervoor kiest te investeren in een eigen online leeromgeving, kun je gebruik maken van ons HRD Leerportaal. Je kunt hier je eigen cursussen en academies in plaatsen, of je eigen leeromgeving gedeeltelijk of volledig door ons in laten richten. Het leerportaal is alleen toegankelijk voor jullie medewerkers en voldoet aan strenge veiligheidseisen. Uiteraard is de opmaak in jullie eigen huisstijl en logo, zodat jullie medewerkers zich er vertrouwd voelen.

Wij weten als geen ander hoe je je opleidingshuis op een structurele, didactisch verantwoorde én persoonlijke manier kunt vormgeven, zodanig dat jullie medewerkers gemakkelijk de regie houden over hun eigen ontwikkeling.

Meer weten over de mogelijkheden of sparren over jouw vraag?

Stuur ons een bericht