2021 was een goed jaar!

31 december 2021
2021 was een goed jaar!

Zo tegen het einde van het jaar kan het goed zijn om even terug te blikken op het jaar dat bijna achter ons ligt. Hopelijk heeft 2021 je zowel op persoonlijk vlak als professioneel mooie momenten van groei en ontwikkeling gebracht.

Terugkijkend op het afgelopen jaar zijn we blij en trots dat we als HRD Groep een goed jaar achter de rug hebben. Een jaar dat boven verwachting goed was zelfs. Opnieuw scoorden we dit jaar hoog op het CEDEO klanttevredenheidsonderzoek. Dit, dankzij het vertrouwen dat onze relaties hebben in onze filosofie en manier van werken. Op basis van dit vertrouwen mochten we ook in 2021 weer mooie opdrachten voor hen uitvoeren. Van trainingen in coachingsvaardigheden en klantcontact tot assessments en helpen van mensen bij het ontdekken van hun drijfveren. Voor dit vertrouwen zijn we al onze klanten zeer dankbaar. Het vormt de basis van waar we voor staan als HRD Groep: mensen en organisaties helpen hun volle potentieel te ontdekken en te ontwikkelen.

Brede expertise

Zonder teveel in detail te treden, willen we graag een kleine greep uit de highlights van het afgelopen jaar met je delen. Zoals gezegd hebben we veel mooie opdrachten mogen uitvoeren. Een daarvan is de training Realdrives die medewerkers helpt bij het ontdekken van hun drijfveren en hoe ze aankijken tegen hun werk. De vraag naar deze training was zo overweldigend groot, dat we blij zijn dat een aantal van onze trainers het afgelopen jaar gecertificeerd is in het afnemen van deze vragenlijst. Daarnaast zijn we nieuwe samenwerkingen aangegaan met een aantal zelfstandig trainers die ieder hun eigen expertise – waaronder Realdrives, Business Development en trainingen zoals ‘Versterk je veerkracht’ en ‘Werkgeluk’ – met zich meebrengen. Hierdoor kunnen we onze klanten met een nog bredere expertise van dienst zijn en is de kwaliteit van onze dienstverlening weer een stapje omhoog gegaan.

MT/Sprout Award

Waar we als HRD Groep ook best trots op zijn is dat we de MT/Sprout Award 2020 gewonnen hebben. Binnen de categorie ‘HR Assessments’ staan we landelijk in de top-3 en op het gebied van productontwikkeling staan we zelfs op nummer één! Wat het winnen van deze award zo waardevol maakt voor ons is dat je er alleen voor in aanmerking kunt komen als opdrachtgevers goede ervaringen hebben met jouw bedrijf. Het is dus echt een erkenning van onze klanten. En met die erkenning zijn we uiteraard heel blij.

Talent & Pro Academy

Ook hebben we het afgelopen jaar mooie stappen gemaakt in het ontwikkelen van nieuwe methoden voor assessments en een nieuwe academy gebouwd voor een klant. Hierbij kan de cursist allerlei onderwerpen waar hij meer van wil weten tot zich nemen uit een grote online bibliotheek. Waarbij eigen sturing en verantwoordelijkheid voor het leren bij de cursist ligt. Vervolgens kan de cursist de opgedane kennis live – met een acteur – oefenen. Dankzij deze ontwikkeling kunnen we cursisten nu een zeer effectieve combinatie van off- en online leren aanbieden.

Nieuwe kansen

Tot zover onze terugblik. Op dit moment verheugen wij ons enorm op een nieuw jaar met, hopelijk volop nieuwe kansen. Ook zijn we benieuwd welke volgende stap jij jouw organisatie toewenst? Wat die stap ook mag zijn; wij hopen van harte dat we je mogen vergezellen tijdens je reis.

We wensen iedereen een mooi eindejaar en een goed begin van het nieuwe!

Bekijk ons complete trainingsaanbod

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.