Van talent naar pro

15 november 2018
trainingen gemeentes - hrd groep

Vraag

We werken al jaren met veel plezier samen met een financiële detacheringsspecialist. Bij deze werkgever starten young professionals met een veelzijdig traineeship van twee jaar, waarin zij zich ontwikkelen tot professional. Door middel van een breed aanbod van trainingen en opleidingen kunnen de trainees hun skillset uitbreiden. Deze opdrachtgever vroeg ons of wij invulling konden geven aan persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen van talent naar pro.

Aanpak

We snappen de missie van onze opdrachtgever maar al te goed: Work Hard, Play Hard.  Speciaal voor deze opdrachtgever ontwikkelen we trainingen die goed aansluiten bij de wereld van jonge trainees. De trainees krijgen actieve werkvormen, veel interactie, realistische oefeningen met acteur, persoonlijke doelen, casuïstiek uit eigen praktijk en er is ook ruimte voor plezier. Deze wereld staat nooit stil, onze opdrachtgever groeit, en wij groeien in onze trainingen met hen mee. Wij vinden de fit heel belangrijk!

Resultaat

Trainees beschrijven onze trainingen:

“Door de trainingen van Silke ben ik in mijn persoonlijke ontwikkeling enorm gegroeid. Ik kan iedereen dan ook aanraden om een Personal Performance of Personal Development training te volgen”

“Naast een erg leuke training heb ik goede handvatten gekregen die ik weer kan inzetten bij opdrachtgevers!”

 

Onze trainers zien de deelnemers meerdere keren terug. In de laatste training is het voor zowel de trainer als voor de trainee zeer duidelijk dat de trainee een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt en klaar is voor de Pro-fase.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.